Vind jij dit ook eng?

Heel eng! Dat is het voor veel vrouwen, om te praten over seksualiteit. Ook voor mij was dat lang zo. Ik groeide op in de jaren zestig in het katholieke Limburg. Ik had veel last van gevoelens van schaamte en schuld. Ook van verwarring als ik terugdenk. Er over praten durfde ik absoluut niet.

Dankzij het trainen van Vallei is veel lading verdwenen en heb ik een veel ruimer perspectief gekregen. Onmiskenbaar ben ik al veel meer thuis gekomen bij mijzelf. Om deze waardevolle kennis door te geven ben ik Vallei-coach geworden.

Verwacht geen quick fix, maar als je deze technieken van zelfbeminning gaat leren en beoefenen, zet je zonder twijfel een sterke motor onder je eigen proces van heling.

Meer weten? Kom naar mijn info-avond op 20 april in Zwolle, of neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

#ontspanning #gezondheid #vitaliteit #valleicursus#zwolle#transformatieseksualiteit