Vallei vrouwencirkel in Zwolle

op zaterdagmiddag 8 juni 2024

De vrouwencirkel is een eenvoudig en mooi ritueel om ons als vrouwen met elkaar te verbinden vanuit gelijkwaardigheid. Open, oordeelvrij, compassievol en bekrachtigend.

De vrouwen in de cirkel vormen we samen de wijze vrouw. De vrouw die alles ziet en hoort, die niet oordeelt of reageert. Zij is vol liefde, begrip, wijsheid en draagkracht. Om de beurt nemen de vrouwen de rol van dochter op zich. Zij deelt wat in haar gehoord wil worden met de wijze vrouw. Door hier woorden aan te geven kan energie weer gaan stromen. Er komt helderheid in denken en voelen en daardoor komt een proces van heling op gang.

Zoals de naam al zegt: de Vallei vrouwencirkel die ik geef, is alleen voor vrouwen die Vallei trainen. Daarbij maakt het niet uit of je bij les 1 bent, de cursus al eens hebt herhaald, of misschien ergens bent blijven steken. We beginnen met een fijne meditatie en enkele chi kungs. En we delen over een thema gerelateerd aan de Vallei-training.

Aantal deelnemers: minimaal 3 en maximaal 7

Tijd: 14:30 - 17:00 uur

Locatie: Zwolle Zuid

Deelname: 15 euro

Aanmelden: stuur een berichtje via contact en vermeld daarin je gegevens en relevante informatie. Je hoort snel iets van mij terug. Ik vind het belangrijk om te kijken of je deelname past, zowel voor jou als voor mij.

 

 

Krachtbron-proeverij voor vrouwen

op zaterdagmiddag 29 juni 2024

Heb je al eens gelezen over de cursus Vallei-orgasme, maar weet je niet zo goed of het echt iets voor je is? Wanneer het juiste moment is om te starten? Of zit je met andere vragen?

Dan is mijn Krachtbron-proeverij misschien iets voor jou. We nemen door hoe de cursus in elkaar zit; Wat dat precies is het 'trainen van zelfbeminning'; Hoe het kan dat je er meer energie van krijgt; En nog veel meer. Natuurlijk kun je al je vragen stellen. Ook kun je enkele ondersteunende meditaties en chi kungs ervaren, zoals de 'i-kracht' meditatie. Deze eenvoudige meditatie haalt je onmiddellijk uit de stress. De rest van je leven heb je er profijt van. Je ontvangt bovendien mijn kortingscode om de cursus met maar liefst 50 euro korting aan te kunnen schaffen. 

 

Spreekt je dit aan? Meld je snel aan. Er kunnen maximaal 7 vrouwen meedoen.

 

Tijd: 14:30 - 16:30 uur

Locatie: Zwolle Zuid

Deelname: 10 euro


Stuur me een berichtje via contact en vermeld daarin je gegevens en relevante informatie. Je hoort snel iets van mij terug.

 

 

Krachtbron voor vrouwen die Vallei trainen

op zaterdagmiddag 21 september, 19 oktober, 16 november en 7 december 2024 

Het maakt niet uit of je net begonnen bent, de cursus herhaalt, misschien ergens bent blijven steken of super enthousiast. Dit is voor jou als je het fijn lijkt om samen te komen met andere Vallei vrouwen. In een veilige sfeer doen we samen enkele meditaties en chi kungs, is er ruimte voor al je vragen en tijd om te delen. Per keer gaat het over een ander onderwerp en diepen we een stukje theorie uit en/of een specifieke oefening (bv de rug-ademhaling of  in 'omhels-de-boom' staan). Het 'huiswerk' doe je uiteraard alleen, thuis, met de deur op slot.

Samenkomen met andere vrouwen geeft je verdieping, verbondenheid en voeding. Je bent niet alleen op pad. 

Liesbeth deed al een paar keer mee. Haar ervaring: "Meer dan fijn deze live bijeenkomsten en echt een aanvulling op de cursus."

Er kunnen maximaal 7 vrouwen meedoen. 

Tijd: 14:30 - 16:30 uur

Locatie: Zwolle Zuid

Deelname: 12,50 euro

Aanmelden: stuur een berichtje via contact en vermeld daarin je gegevens en relevante informatie. Je hoort snel iets van mij terug. Ik vind het belangrijk om te kijken of je deelname past, zowel voor jou als voor mij.

 

 

Ont-stressen, samen met je vriendinnen 

Willen jij en je vriendinnen wel eens wat meer weten over de Vallei-cursus ? Ik kom graag naar jullie toe! Dan mag je me het hemd van het lijf vragen. Bijvoorbeeld over wat dat nu eigenlijk precies is: het trainen van zelfbeminning. Hoe het kan dat je het met trainen van zelfbeminning meer energie krijgt en je emotioneel meer in balans gaat voelen. Hoe je weet of je een vallei-orgasme hebt. Waarom ik zelf begonnen ben met de Vallei-cursus en wat ik er van merk. Wat het trainen van zelfbeminning met je relatie doet. Enzovoorts. 

Ook kun je proeven waar het over gaat via enkele eenvoudige meditaties die je meteen uit de stress halen en die je overal kunt doen.

Duur: ongeveer 1,5 uur

Deelname: 5 euro per persoon

Afspraak maken? Super leuk! Stuur me een berichtje via contact

 

 

Nieuwsgierig wat Vallei jou kan brengen? Of wil je sparren over wat het in jou raakt?

Zou je meer willen weten over de Vallei-cursus? Of train je al en heb je vragen of wil je graag een ervaring delen? Ik ga heel graag met je in gesprek. We stemmen samen af wat voor ons gesprek een prettige locatie is. Of we maken een fijne wandeling. En via Teams of Zoom kan ook. Net wat je prettig vindt.

Het eerste gesprek is kosteloos. Stuur me gerust een berichtje via contact